Evenimentul a reunit aseara oameni de afaceri, ambasadori, ministri, personalitati din domeniul mass-media. O serie de premii au fost oferite pentru performante obtinute in diferite domenii de activitate.

Kanal D reprezinta la momentul actual unul dintre jucatorii cei mai importanti de pe piata media, se afla intr-o crestere spectaculoasa si s-a impus ca un adevarat trendsetter. Formate fenomen precum „Exatlon”, ”Bravo, ai stil!”, serialele turcesti si nu in ultimul rand abordarea inovativa a Stirilor au facut din Kanal D un model pentru competitorii sai si au creat alternative interesante si relevante de consum pentru publicul larg.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate acestea sunt rezultatele unei strategii sustinute si inspirate ce au clasat statia pe locul doi la nivel National, in Prime Time, in prima jumatate a anului 2018, Kanal D inregistrand o cota de piata de 16,7%, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.

De asemenea,  in perioada ianuarie – octombrie 2018, statia a avut o crestere spectaculoasa a cotei de piata la nivelul publicului comercial, de 21%, raportat la aceeasi perioada a anului precedent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si