Ceea ce par a fi o briosa roz cu ciocolata si o gogoasa cu mult zahar sunt, de fapt, jucarii pe care adolescentii nu vor sa le mai lase din mana! Squishy, dupa denumirea data de japonezi, au declansat nebunia in toata lumea!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pe limba inventatorilor, "kawaii squishy" inseamna dragut. Jucaria e dintr-o spuma cauciucata si parfumata, iar efectul modelarii ei e antistres! 
Pe internet, clipurile in care adolescenti din toata lumea isi prezinta colectiile de squishy au milioane de vizualizari. Chiar daca jucariile au ajuns de putin timp in tara noastra, Ana si Irina au deja mai multe!

Dependenta pe care o provoaca este insa periculoasa, spun reprezentantii Agentiei de protectie a mediului din SUA: expunerea pe termen lung la poliuretan ar putea avea efecte grave asupra sanatatii. Totusi, cantitatea de material toxic eliberata de formele de spuma solida este mica. Figurinele colorate care imita prajituri sau animalute de tot felul nu trebuie insa bagate in gura. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si