Victor este jandarmul care s-a ocupat de dispozitivul de ordine la meciul Dinamo- FC Argeș. Aceasta nu a fost singura lui misiune, deoarece a sărit în ajutorul unui bărbat de aproximativ 50 de ani care nu se simțea bine.

El a fost anunțat, prin stație, că bărbatul nu se simte bine. La acel moment el se afla la una dintre porțile de intrare în stadion, aproape de zona unde se afla el.

Citește și: VIDEO: Doi motocicliști și-au oprit motoarele ca să nu trezească un bebeluș care dormea în carucior

„Uitați el e, el e jandarmul!”

Când a văzut ce se petrece, el a chemat de îndată echipajele medicale și a plecat în fugă spre locul unde bărbatul era căzut la pământ, potrivit MAI.

Victor, împreună cu colegii săi, i-au îndepărtat pe oamenii curioși și și-a concentrat atenția pe bărbatul care avea nevoie de ajutor.

„I s-a făcut deodată rău și a căzut din picioare, vă rugăm să îl salvați!”

Bărbatul nu mai avea puls, gura sa părea încleștată, iar culoarea feței „prevestea ce e mai rău”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși știa că echipajul medical va ajunge foarte repede, Victor nu s-a dat deoparte, ci a început procedurile de resuscitare cu masaj cardiac și respirație la gură.

Citește și: Premieră mondială. O inimă care s-a oprit timp de 20 de minute a fost transplantată cu succes

El nu mai știe cât timp a durat procedura, însă a simțit că bărbatul are puls și că dă semne că respiră.

Chiar în momentul în care l-a așezat în postura de siguranță, a fost bătut pe umăr de medicul care sosise.

„De aici preluăm noi. Are șanse mari să scape!”

Bărbatul a fost transportat la spital

Medicii l-au stabilizat pe bărbat în ambulanță și l-au transportat la spital. Apoi, Victor și-a continuat misiunea la stadion, iar în tot acel timp spera ca el să scape cu viață. 

La final, el s-a deplasat la locul unde a fost transportat. La intrarea în unitatea spitalicească, jandarmul a avut parte de o surpriză. Acolo se aflau prietenii victimei, iar unul dintre ei a început să strige: „El e, el e jandarmul care l-a salvat…”

Citește și: Un cerb care a poposit într-un cartier din Brașov a fost salvat de o echipă de intervenție. Animalul se rătăcise printre blocuri

Victor a fost apoi luat în brațe și a primit mulțumiri din partea apropiaților bărbatului. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Chiar atunci când voia să plece, după ce s-a asigurat că bărbatul este în afara oricărui pericol, o mână l-a prins.

„Sunt soția lui! Vă mulțumesc din suflet! Mi-au spus medicii de aici că dacă nu erați….Vă mulțumesc! Vă rog să îmi dați numărul de telefon să vă sune când se externează!”, a spus femeia.

Citește și: Gestul polițiștilor din Timișoara a impresionat o întreagă comunitate. Metoda inedită prin care i-au oferit ajutor unei tinere, în trafic

„Victor nu a fost doar în misiune la meci, a fost acolo să salveze și o viață! Și DA, el este jandarmul care l-a salvat! FELICITĂRI, VICTOR!”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si