Close sidebar
Close sidebar

Uite banii, nu sunt banii. Creșterea alocațiilor, o iluzie . Anunțul făcut de ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că alocațiile copiilor nu se pot majora de la 1 martie dacă bugetul nu este promulgat.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ordonanţa de urgenţă privind majorarea alocaţiilor copiilor a fost adoptată marţi de Guvern însă pentru a putea plăti sumele este nevoie ca preşedintele României să promulge Legea bugetului de stat. "Ca urmare a deciziei Parlamentului României de suplimentare a bugetului Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale cu suma de 2,13 miliarde lei, în vederea majorării alocaţiilor de stat prin Legea bugetului pe 2019, Ministerul Muncii a întocmit proiectul de Ordonanţă de Urgenţă care a fost aprobat ieri (marţi) în Guvern. Prin acest proiect am modificat Legea 61/1993 şi legea 448/2006. Ordonanţa a fost adoptată dar, pentru a putea face plata alocaţiilor, avem nevoie ca domnul preşedinte să promulge legea bugetului de stat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Totuşi, pentru a nu ajunge să fim puşi în imposibilitatea de a aplica această Ordonanţa şi pentru a nu încălca Legea finanţelor publice, am modificat Ordonanţa pe articolul II şi am spus că va intra în vigoare începând cu drepturile aferente datei de 1 a lunii următoare celei la care se promulga Legea bugetului de stat.

Este aşadar decizia domnului preşedinte dacă promulgă sau nu bugetul", a spus Budăi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI