Close sidebar
Close sidebar

Uite mortul, nu e mortul! Cea mai noua metoda de facut bani la Vaslui! E de-a dreptul macabru!

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe persoane din Vaslui au ajuns victimele unei escrocherii de-a dreptul macabre. Un barbat de etnie roma le-a batut la usa, dandu-se drept un vecin de la scara alaturata si i-a rugat sa il ajute cu orice fel de suma, pe motiv ca nu ar avea posibilitatea sa-si ingroape sotia.

Potrivit vremeanoua.ro, vecinii au inceput sa discute intre ei si sa afle cine este persoana care a murit, iar in momentul in care nu au vazut nicio inmormantare, au sesizat autoritatile.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

“Într-o searã, pe la ora 19.00, am auzit soneria de la intrare. Am deschis, iar în fata usii era un bãrbat de etnie rromã, la vreo 50 de ani, cu barbã. M-a salutat dupã care mi-a zis cã e vecinul de la scara C. Eu nu-mi cunosc toti vecinii din bloc, asa cã l-am ascultat. A început sã-mi povesteascã cã i-a murit sotia într-un accident, cã nu are cu ce sã o îngroape, apoi m-a întrebat dacã nu-l pot ajuta cu 10-20 de lei.

Mi-a spus cã si la celelalte scãri oamenii au început sã strângã bani.

M-a convins. Am luat portofelul, am scos 20 de lei si i-am dat. S-a uitat în portofelul meu, a vãzut cã am bani, apoi a început sã înfloreascã povestea. Cã sotia lui e la morgã, cã are nevoie de bani sã o scoatã de acolo. I-am mai dat 20 de lei, în total 40 de lei.

Mi-a multumit si apoi a plecat. În momentul ãla nu mi-am dat seama cã am fost pãcãlitã. A trecut o zi, douã, eu cu ochii pe geam sã vãd ce vecinã a mai murit. N-am vãzut nimic. Dupã câteva zile m-am întâlnit cu o vecinã, care mi-a zis cã si ea i-a dat bani acelui bãrbat si cã am fost escrocate, cã s-a interesat ea si nu murise nimeni. Spun asta la ziar ca altii sã fie mai atenti, sã nu pãteascã ce am pãtit eu”, a declarat una dintre victime.

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI