Close sidebar
Close sidebar

Uliana Ochinciuc, audiata la Parchetul General in cazul mortii lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, este audiata miercuri la Parchetul General in calitate de martor, in dosarul accidentului rutier, in care Dan Condrea si-a pierdut viata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cazul anchetei deschise dupa accidentul lui Dan Condrea, procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca este exclusa varianta omorului, astfel ca anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, relateaza Mediafax.

Procurorii au gasit in telefonul Ulianei Ochinciuc o conversatie, inregistrata cu cateva minute inainte de accident, in care femeia il ruga sa „nu faca vreo prostie”. Potrivit unor surse citate de Mediafax, Dan Condrea a raspuns scurt "Meditez".

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Soţia lui Dan Condrea este cercetata de procurorii DNA sub control judiciar, in dosarul dezinfectantilor diluati, alaturi de fratele ei. Ea este acuzata de spalare de bani ntr-o cauza privind activitatea Hexi Pharma.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI