Uliana Ochinciuc nu vrea sa renunte nici la un leu din averea lui Dan Condrea. La inceputul acestei luni, femeia a deschis doua procese impotriva celorlalti mostenitori: David Condrea (fiul ei si a lui Dan Condrea) si Camelia Magdalena Condrea (fiica Laurei Georgescu si a lui Dan Condrea) precum si a persoanelor juridice: Hexi Pharma si Hexi Med. Moldoveanca solicita in ambele cazuri instituirea unui sechestru judiciar, ceea ce inseamna ca doreste blocarea posibilitatii de instrainare a bunurilor provenite din mostenirea lui Dan Condrea pentru o anumita perioada de timp.

Uliana Ochinciuc este medic si actionar in firmele lui Condrea

Dan Condrea a murit anul trecut, pe 22 mai, insa cu doua saptamani inainte sa se sinucida a mers la un notar, unde i-a fost redactat testamentul. El a lasat toate averea copiilor lui: Magdalena si David, cu exceptia cotei legale care ii revine Ulianei Ochinciuc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Miza bataliei o reprezinta o avere uriasa, a carei valoare nu este cunoscuta cu exactitate.

Firma Hexi Pharma, care livra dezinfectanti spitalelor din Romania avea o cifra de afaceri de 19 milioane lei pe an, pana la inceperea anchetei si blocarea conturilor de catre procurori.
Uliana si-a dat inclusiv fiul in judecata

Pe de alta parte, clinica Hexi Med nu are nici o problema legala si functioneaza bine-mersi. Cifra de afaceri a companiei este de aproximativ 300.000 lei pe an. Uliana Ochinciuc a fost actionara in majoritatea companiilor detinute de Dan Condrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si