Close sidebar
Close sidebar

Uliana Ochinciuc cere sechestru pe averea lasata de Dan Condrea! Este noua miscare surpriza a sotiei fostului sef Hexi-Pharma!

Uliana Ochinciuc, a doua sotie a lui Dan Condrea, face o miscare-surpriza in batalia pentru averea fostului sef al Hexi-Pharma.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Uliana Ochinciuc nu vrea sa renunte nici la un leu din averea lui Dan Condrea. La inceputul acestei luni, femeia a deschis doua procese impotriva celorlalti mostenitori: David Condrea (fiul ei si a lui Dan Condrea) si Camelia Magdalena Condrea (fiica Laurei Georgescu si a lui Dan Condrea) precum si a persoanelor juridice: Hexi Pharma si Hexi Med. Moldoveanca solicita in ambele cazuri instituirea unui sechestru judiciar, ceea ce inseamna ca doreste blocarea posibilitatii de instrainare a bunurilor provenite din mostenirea lui Dan Condrea pentru o anumita perioada de timp.


Dan Condrea a murit anul trecut, pe 22 mai, insa cu doua saptamani inainte sa se sinucida a mers la un notar, unde i-a fost redactat testamentul. El a lasat toate averea copiilor lui: Magdalena si David, cu exceptia cotei legale care ii revine Ulianei Ochinciuc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Miza bataliei o reprezinta o avere uriasa, a carei valoare nu este cunoscuta cu exactitate. Firma Hexi Pharma, care livra dezinfectanti spitalelor din Romania avea o cifra de afaceri de 19 milioane lei pe an, pana la inceperea anchetei si blocarea conturilor de catre procurori.


Pe de alta parte, clinica Hexi Med nu are nici o problema legala si functioneaza bine-mersi. Cifra de afaceri a companiei este de aproximativ 300.000 lei pe an. Uliana Ochinciuc a fost actionara in majoritatea companiilor detinute de Dan Condrea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI