Moartea lui Dan Condrea a produs un cutremur in familia acestuia. Cele doua femei din viata lui au ajuns la cutite din pricina fetitei de 9 ani.

Uliana Ochinciuc, iubita oficiala a fostului patron Hexipharma, le cere judecatorilor sa-i incredinteze fetita aflata in acest moment la mama.

Uliana spune ca, din momentul in care Dan Condrea a primit custodia fetitei, mai exact din 2011, ea este cea care a avut grija de micuta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In replica, mama naturala a sustinut in repetate randuri ca micuta a fost abuzata cand statea la tata.

Copilul a fost si amenintat si abuzat de tata ca daca ma mai duc la scoala nu o sa-l mai vad niciodata”, a declarat fosta nevasta a lui Condrea.

In acest moment, fetita se afla la mama naturala, care spune ca Uliana nu are niciun drept asupra copilului.

Ba mai mult, Laura Georgescu ne a declarat ca nu a primit nicio citatie de la instanta si ca oricum nu exista temei legal prin care copila sa ajunga la iubita a lui Dan Condrea.

Batalia se va purta, insa, in instanta, iar cei care vor decide vor fi judecatorii.

In 2011 Laura Georgescu pierdea in instanta custodia fetitei in favoarea tatalui si trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 3000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si