Close sidebar
Close sidebar

ULTIM MOMENT! Ce obiect bombă a fost găsit în casa lui Răzvan Ciobanu! Avem imagini exclusive

În locuința lui Răzvan Ciobanu erau tot felul de lucruri bizare

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 43 de ani, designerul a încheiat socotelile cu viața, însă, așa cum era de așteptat, a lăsat în urma lui multe semne de întrebare, în special legate de felul în care a ales să trăiască, fără să se gândească la consecințe sau la gura lumii.

”Mai mereu era abulic! Se îndepărtase de prieteni și era plin de datorii. Poate tocmai de aceea, își găsea liniștea doar dacă apela la un stimulent chimic. Asta era situația și toți știau adevărul”, au declarat,   în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, persoane din anturajul controversatului creator de modă!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mihai Bendeac suferă de depresie. Vedeta a vorbit deschis: "Mi-am dat seama că..."

Citeste si: Hamude face dezvăluri uluitoare! Îl dă în vileag pe Ricardo! ”El a postat imaginile cu Raluca dezbrăcată!”

Citeste si: AM AFLAT unde trebuie căutată fetița de 6 ani dispărută în Maramureș! ”Detectivul de paranormal”, Ioan Burculeț spune tot: ”E un loc blestemat”

Răzvan Ciobanu avea un obiect ciudat în casă! ” Ce făcea cu așa ceva, nu știm”

Ei bine, niciodată, dar niciodată, în timpul vieții, el nu a fost văzând luând ceva anume  sau inhalând din vreun recipient folosit, de regulă, de către persoanele dependente.

Tocmai de aceea, a fost surprinzător, poate, pentru mulți, ce au găsit cei care s-au perindat prin locuința vedetei la scurt timp după deces. Ei bine, surse apropiate susțin că Răzvan Ciobanu avea un obiect ciudat în casă, în forma unei eprubete. ”Ce făcea cu așa ceva, nu știm. A dus cu el secretele în mormânt”, au povestit oameni din anturajul creatorului de modă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI