O veste cumplită a zguduit România. Rona Hartner, celebra artistă, a decedat la vârsta de 50 de ani. Aceasta a dus o luptă lungă cu cancerul.

Rona Hartner a primit un diagnostic crunt: cancer la plămâni în faza patru, cu metastaze. Nu a abandonat lupta și a urmat sfaturile medicilor. Din nefericire, aceasta nu a supraviețuit bolii nemiloase. O apropiată a postat un mesaj pe pagina de Facebook, despre Rona Hartner.

Rona Hartner, apariție în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rona Hartner, apariție în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

[Sursa foto: Captură ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'']

"Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea...toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest ...dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie.

Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!", a scris Imelda Antonescu. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Rona Hartner și-a premeditat destinul. Artista și-a cumpărat loc de veci după ce a aflat că suferă de cancer

Mesajul transmis de sora Ronei Hartner

Miercuri, 22 noiembrie, sora Ronei Hartner a transmis un mesaj pe pagina acesteia, în care a spus că Rona Hartner își trăiește ultimele clipe din viață. 

Citește și: Rona Hartner a murit cu o mare durere în suflet. Artista nu a mai apucat să-și împlinească marea dorință

”Buna seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora artistei. 

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Rona Hartner

Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Ultima apariție a Ronei Hartner

Înainte de a pierde lupta cu viața, Rona Hartner a avut o ultimă apariție. Aceasta a fost în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, în care a vorbit despre viața sa:

Refăcând așa o relectură a vieții mele mi-am zis, pentru că acuma scriu o carte, mi-am dat seama că marile obstacole din viața mea, care mi-au apărut: scandalul cu Vadim, toate alea, m-au făcut ca voi oamenii, publicul, să mă cunoașteți mai bine, după care încercările astea cu cancerul, cu toate astea au făcut ca eu să fiu, de fapt, prin harul lui Dumnezeu, ținută așa, ca în brațe, în mijlocul focului și să fiu așa în brațele Lui prin har și să mă plimb pe acolo cu îngerii păzitori și așa mai departe.

Foarte mulți oameni îmi spun și mă întreabă: „Mă Rona, totuși, ești foarte puternică, ai o chestie extraordinară” și vreau să spun o treabă: nu sunt o persoană mai puternică decât alții, dar am acționat harurile, harul lui Dumnezeu. Aceste haruri le primești când ai nevoie de ele(...) Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu(...)
E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni. (...)”, povestea Rona Hartner în ultima ei apariție publică pe contul personal de Facebook, din data de 29 octombrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si