Maria, o femeie gravidă în patru luni a mers la spital, după ce a acuzat stări de rău. După 24 de ore de la internarea în maternitate, aceasta și pruncul său care nu era născut, au decedat. 

Ultima conversație dintre Maria, gravida moartă la Bacău, și mama sa

Mama Mariei a povestit faptul că a vorbit cu fiica ei chiar în dimineața tragediei. Ea i-ar fi spus că i s-ar fi uscat buzele și nu ar fi fost nimeni care să o ajute.

În acest caz, autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei.

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții gravidei de la Maternitatea Bacău? Partenerul Mariei a povestit că urmau să se căsătorească curând

Maria, gravida decedată la 24 de ore de la internarea în maternitate

Maria, gravida decedată la 24 de ore de la internarea în maternitate

”Am așa, durerea, și îi învăț pe medici să deschidă ochii mari, să nu mai moară mame și să rămână copiii mici. Cum e cazul de la Botoșani și multe, multe alte cazuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ce aș putea eu să fac? Să îi bag în pușcărie? Nu am nicio șansă! Multe cazuri am văzut din astea, în care a rămas că mortul e vinovat”, spune femeia.

”Cu zile a murit! Am vorbit cu ea seara și dimineața am sunat-o. Și mi-a spus: ”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!

Mi-au ținut-o la morgă de la 7, sâmbătă dimineața, duminică, luni, păi marți când am mers le-am spus că eu mă culc la ușa la morgă. Eu nu mai plec fără copilul meu acasă...”, a

mai spus femeia, potrivit Antena3.ro.  

Ce a susținut Ovidiu, iubitul Mariei?

De asemenea, Ovidiu, iubitul Mariei, a susținut faptul că trei medici i-au spus faptul că femeia are o cădere psihică, dar aceasta acuza dureri de burtă. Totodată, el povestește că Maria a primit mai multe diagnostice greșite, până când s-a stins pe patul de spital. 

Citește și: VIDEO- Cum ar fi murit Maria, femeia însărcinată în 4 luni, după 24 de ore de la internarea în maternitate? Reacția spitalului unde aceasta și-a găsit sfârșitul

Maria, gravida decedată la 24 de ore de la internarea în maternitate

Maria, gravida decedată la 24 de ore de la internarea în maternitate

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acesta a declarat că soția sa a mers la spital din cauza faptului că avea crampe, dar la 24 de ore, cei de la spital l-au sunat și l-au anunțat că ea și fătul au murit.

În acest caz, bărbatul a depus mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliție, dar și la Ministerul Sănătății. El a precizat că s-a chinuit mult pentru a avea acest copil.

Au făcut o fertilizare în vitro.

De asemenea, un caz similar a avut loc în urmă cu un an, la Botoșani, acolo unde o mămică, Alexandra Ivanov, a fost lăsată de doctori, fără să i se acorde îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si