”Vorbeam pe whatsapp zilnic. Ultimul contact a fost miercuri pe la 2 si 11 minute, dupa-amiaza, inainte de crima. M-a intrebat ce fac si voia sa vorbeasca cu Izabela, cu sora ei. Nu eram insa acasa, când am ajuns acasa Izabela se juca si nu a vrut la telefon, iar apoi s-a facut seara, m-am luat cu treaba si am omis sa o mai contactez. Am crezut ca ma suna ea.

A doua zi, pe 24, am vazut ca nu era activa din seara precedenta de pe la 9 si 20 seara. I-am lasat mesaj daca e bine, ce face, si mi-am vazut de treaba. Am vazut ca nu e activa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A treia zi, vineri dimineata, la fel iar i-am lasat mesaj. Atunci am simtit ca nu e ceva in regula. Apoi am primit un mesaj de pe un cont de Facebook si nu l-am luat in seama ca nu il aveam la prieteni. Seara erau mai multe mesaje si le-am deschis. Erau de la Raul P., baiatul cu care a plecat, imi spunea sa il contactez.

Atunci am simtit o durere mare in suflet, am simtit ca nu mai este. Am sunat si nu mi-a raspuns, i-am scris sa imi raspunda, al lasat multe mesaje. Le vedea si in final m-a sunat baiatul care avea contul respectiv, un prieten de-al lui, singura sursa prin care ma punea contacta pentru ca el avea telefoanele sechestrate la Politie.

Am intrebat unde este Laura, daca este bine pentru ca simteam ca nu mai este in viata.

M-a intrebat daca sunt cu cineva si mi-a spus ca trebuie sa stau jos, mai ales ca eram singura, si atunci mi-a spus ca e moarta. Mi-a spus ca e in Bruxelles, in Belgia”, a declarat mama Laurei pentru panduru.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si