Close sidebar
Close sidebar

Ultima discuție dintre milionarul Ioan Crișan și fiica sa, acuzată de procurori că a comandat detonarea mașinii tatălui. Dezvăluiri bombă din dosar

Apar noi detalii din dosarul asasinatului cu bombă de la Arad din mai 2021, când omul de afaceri Ioan Crișan a sărit în aer cu propria mașină de lux, în parcarea unui supermarket din oraș. Fiica milionarului este acuzată de procurori că ar fi "creierul" din spatele crimei în stil mafiot.

Sorin Negru,

Tensiunile dintre Laura Crișan și tatăl său ar fi fost cunoscute de apropiați

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce miercuri seara Laura Bîlcea (Crișan), fiica omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, a fost inculpată și reținută pentru asasinarea tatălui ei, judecătorii de la Curtea de Apel București au considerat că probele aduse de acuzatori nu sunt suficiente pentru a impune arestarea pentru 30 de zile.

Citește și: „Discuții între tată și fiică” Răsturnare de situație în dosarul asasinatului cu bombă de la Arad, după ce Laura Crișan a fost eliberată de judecători. Primele declarații ale fiicei milionarului

Împreună cu ea, au fost eliberați și cei doi presupuși executanți ai asasinatului de acum 3 ani, pe care procurorii îi consideră complici în atentatul în stil mafiot.

Cu toate că Laura Crișan susține că și-a iubit tatăl și nu au existat certuri între ei, decât "discuții" normale între tată și fiică, noi dovezi din dosarul procurorilor susțin contrariul.

Tensiunile dintre Laura Crișan și tatăl său ar fi fost cunoscute de apropiați. Mai mult, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea lui Ioan Crișan, acesta s-ar fi certat cu fiica sa și a anunțat-o că vrea să o dezmoștenească, potrivit unui document prin care procurorii au cerut arestarea preventivă a Laurei Crişan, prezentat de Antena 3.

Laura Crișan susține că nu au existat certuri între ea și tatăl ei

[Sursa foto: Facebook]

Ultima discuție dintre Ioan Crișan și fiica sa, tensionată- surse

Anchetatorii fac referire la stilul de viață pe care și l-au schimbat cei doi presupuși complici ai Laurei Crișan, dovadă că au primit bani pentru comiterea crimei.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, accident înainte de nunta fratelui său! Daniela iliescu a filmat tot- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat- antena3.ro

Alte dovezi pe care procurorii le-au prezentat în dosar fac referire la tensiunile dintre omul de afaceri și fiica sa.

Potrivit aceleiași surse, Ioan Crișan era nemulțumit de faptul ca Laura nu are un venit constant și că are nevoie de ajutor financiar mereu deși poate profesa ca avocat.

Ultima comunicare dintre Ioan Crișan și fiica lui a avut loc în 21 aprilie 2021, conform acelorași surse judiciare. Cu toate acestea, mama Laurei Crișan a menționat în declarația dată în fața anchetatorilor că cei doi vorbit la telefon, ea încercând să sugereze imaginea unei relații normale de familie.

În 25 mai 2021, când a fost ziua de naștere a Laurei Crișan, între tată și fiică nu a avut loc nicio discuție, deși soția lui Ioan Crișan a susținut contrariul, potrivit acelorași surse.

Milionarul ar fi vrut să o dezmoștenească pe fata lui

Laura Crișan ar fi avut mai multe divergențe pe teme financiare cu tatăl ei, mai multe mărturii din dosarul procurorilor susținând că milionarul ar fi vrut să o dezmoștenească pe fiică, cel puțin în privința firmelor pe care le deținea.

Omul de afaceri ar fi fost dezamăgit de faptul că Laura Crișan a divorțat de politicianul care i-a fost soț. Fiica afaceristului a vorbit despre moștenirea care i se cuvenea:

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Trupa Morandi revine! Randi și-a surprins fanii cu promisiune de zile mari: ”Sunt 100% încrezător că o să depășim orice limită”- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat- antena3.ro

,,Bunicul meu din câte știu intenţiona să îmi lase mie ferma. Era de notorietate și faptul că acesta dorea să îmi lase mie casa din Colonistilor și fratelui meu casa de pe strada Bicaz. Din câte am înţeles, inclusiv în urma unor discuţii de acasă, că bunicul fusese la notar anterior evenimentului, intenționa să întocmească actele prin care să treacă casele pe numele nostru.[...] Și acest lucru nu s-a mai materializat întrucât a intervenit decesul bunicului meu. Ulterior decesului bunicului mama a vândut inclusiv casa de pe strada Bicaz, deşi aceasta ar fi trebuit să rămână fratelui meu.[...] Nici eu și nici fratele meu nu am știu că mama a vândut casa de pe strada Bicaz, am aflat după ce deja găsise client.

Eu nu voiam nici să fie vândută casa de la Dumbrava întrucât făcusem planuri cu bunicul meu cum să o amenajam și îmi plăcea foarte mult acolo. După succesiune și vânzarea bunurilor nu a fost constituit niciun depozit pe numele meu sau al fratelui meu", a declarat Laura Crișan, potrivit surselor Antena 3.

Laura Crișan este considerată de procurori "creierul" atacului în stil mafiot cu bombă în care tatăl ei, afaceristul Ioan Crișan, și-a pierdut viața. Femeia ar fi fost ajutată de doi complici, acuzați că au pus bomba și au detonat-o.

Aceștia din urmă nu au fost cooperanți cu procurorii. O sută de mii de euro, acesta ar fi fost prețul asasinării, potrivit unor surse din anchetă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI