Ți se rupe sufletul. O femeie în vârstă de 34 de ani a avut parte de momente de fericire, după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Deși sună ciudat, femeia a fost foarte bucuroasă să-și îndeplinească ultima ei dorință.

Kerry Kenworthy, și-a dorit să fie mireasă, eveniment pe care și-l dorea din copilărie.

Citește și: VIDEO. Atac armat la o biserică din Hamburg, Germania. Cel puțin 7 morți și zeci de răniți

Valuri de bucurie, după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală

La doar 34 de ani a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer în fază terminală. Ea este mama a trei copii și, știind că nu mai are mult de trăit pe Pământ, ea și-a dorit să ajungă mireasă. Încă din copilărie visa la acest moment.

Pozitivă de fel, tânăra a încercat să se bucure de viață. Cu toate acestea, deși s-a vindecat la un an distanță de când a primit diagnosticul, boala ei a recidivat.

Citește și: Simulare Evaluare Națională 2023. Ghidul complet. Tot ce trebuie să știe candidații despre examen!

Are doar 34 de ani și a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancer în faza terminală.

Este mamă a trei copii, iar cea mai mare dorință a sa a fost să ajungă mireasă, un eveniment la care visa încă din copilărie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii i-au spus că mai are de trăit între 12 și 18 luni. Prima data s-a gândit la copilașii ei, mai ales la momentul în care nu va putea fi alături de ei atunci când se vor căsători. Apoi, ea și-a amintit că din copilărie își dorește propria nuntă.

Citește și: Cum arată acum femeia comparată cu păpușa Barbie? Valeria are 37 de ani

„Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”, a spus Kerry pentru Daily Mail.

Prietena ei a ajutat-o să-și îndeplinească dorința

Prietena lui Kerry a ajutat-o pe aceasta să aibă parte de nunta visurilor ei. 

Cele două s-au cunoscut în urmă cu 3 ani și de atunci au o prietenie de milioane.

Citește și: Noi schimbări la WhatsApp. Vei putea extrage textul dintr-o imagine. Află cum funcționează noua funcție

„Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat.

Kerry are un suflet bun și este amuzantă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut timp împreună”, a spus aceasta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: 13 percheziții domiciliare în Vrancea și Buzău! Suspecții au fost reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

Cele două și-au „unit destinele” fără să existe formalități legale sau religioase. Deși este căsătorită și este mamă, Sian a dorit să-și vadă prietena fericită, iar soțul ei a susținut-o. În plus, ea spune că va avea grijă de fetițele ei, dacă starea de sănătate nu i se va îmbunătăți.

Citește și: Gestul incredibil al unei familii de români care nu-și mai plătise chiria din noiembrie 2022! Ce au oferit la schimb pentru apartament

„Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, își amintește femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si