Ultima inventie este de-a dreptul ingenioasa. Posteaza sute de anunturi in care vand masini mult sub pretul pietei si asteapta sa -si faca aparitia musterii. Bietele victime realizeaza ca autoturismul la care viseaza nici nu exista abia cand raman fara bani. Fiti foarte atenti cum actioneaza banditii, sa nu sa le cadeti si dumneavoastra in plasa!  

Suntem cei mai inventivi si abili dintre europeni atunci cand vrem sa gasim o metoda prin care sa castigam banii usor. De a lungul anilor am inventat, alba -neagra, metoda accidentul, instalatorul sau pomana regelui Cioaba. Multi oameni cad prada acestor infractori fara scrupule care gasesc noi metode de a insela. Ultima dintre ele este masina vanduta la un pret extrem de mic dar cu banii virati fara sa vedem marfa.

Barbatul isi cauta o masina. N-avea prea multi bani, asa ca s-a bucurat cand a gasit o masina de teren la bani putini,

A telefonat imediat si a aflat o poveste destul de complicata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mi a spus ca este plecat in Germania, este doctor acolo si masina este undeva intr un garaj in Craiova. nu are pe nimeni aici, cheia este la dansul si nimeni nu poate sa mi arate masina.

Fara sa vada masina, victima a acceptat sa intre in jocul bine pus la punct de escroci.

"As vrea ca sotia dumneavoastra sau un prieten sa mearga la orice banca, care are serviciu western union. Acesta trebuie sa faca un transfer de 1800 de euro (valoarea masinii) pe numele dumneavoastra

in Germania utilizand serviciul western union. Vreau sa fiu sigur ca aveti banii la wester si ca nu i d ati pe alta masina"

Omul s-a prins ca e ceva ciudat si a refuzat sa trimita banii fara sa vada masina. Ba, mai mult, dupa ce s-a convins ca e totul o teapa, i-a cerut escrocului sa stearga toate anunturile amenintandu-l ca-l da pe mana politiei. Era convins  ca atunci cand escrocul va primi codul de retragere a banilor si numele persoanei respective, isi va face un bulletin fals cu numele de pe chitanta, va  spune codul si va ridica banii.. 

Chiar daca n-a reusit sa-l sperie pe escroc, tanarul nu s-a lasat.

Avand in vedere cele intamplate, noi ne permitem sa va dam un sfat. Nu de alta dar sute de oameni au fost pacaliti cu astfel de metode.

Nu va mai lasati pacaliti de oferte ce par a fi o afacere colosala. Este foarte probabil sa fiti inselati si s a ramaneti cu buzunarele goale. Analizati cu atentie tot ce v i se propune si nu trimiteti niciodata bani in contul unor promisiuni venite din partea  necunoscutilor. 00;06;53;19


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si