Pe data de 27 mai, Costin Mărculescu a postat pentru ultima oară pe pagina sa personală de Facebook. Actorul apare într-o fotografie, sărbătorind ziua de naștere a unui prieten. Nimic nu avea să prevestească ce avea să se întâmple. Mărculescu avea o stare de spirit foarte bună. 

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare.

Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”  a fost postarea lui Costin Mărculescu, pe Facebook, în ziua de 27 mai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Costin Mărculescu a vrut să își pună capăt zilelor. Mărturii cu ochii în lacrimi. „Mă simt la capătul puterilor”

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală. Autoritățile i-au descoperit trupul neînsuflețit după ce un prieten a alertat poliția, observând că actorul nu mai răspunde la telefon.

Citeste si: Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

Comunicatul Poliției Capitalei

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.


Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.
Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei. 

Citeste si: Mara Bănică, prima reacție după moartea lui Costin Mărculescu: „Nici nu știu cum să spun...” Jurnalista a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva zile

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si