Close sidebar
Close sidebar

Ultima imagine cu actorul Costin Mărculescu în viață. Ce a făcut în urmă cu doar câteva zile

Îndrăgitul personaj din lumea showbizului românesc a murit la 50 de ani.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe data de 27 mai, Costin Mărculescu a postat pentru ultima oară pe pagina sa personală de Facebook. Actorul apare într-o fotografie, sărbătorind ziua de naștere a unui prieten. Nimic nu avea să prevestească ce avea să se întâmple. Mărculescu avea o stare de spirit foarte bună. 

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”  a fost postarea lui Costin Mărculescu, pe Facebook, în ziua de 27 mai.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Costin Mărculescu a vrut să își pună capăt zilelor. Mărturii cu ochii în lacrimi. „Mă simt la capătul puterilor”

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală. Autoritățile i-au descoperit trupul neînsuflețit după ce un prieten a alertat poliția, observând că actorul nu mai răspunde la telefon.

Citeste si: Sfâșietor! Care a fost ultimul mesaj transmis de Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară? Actorul abia aștepta să...

Comunicatul Poliției Capitalei

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.


Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.
Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei. 

Citeste si: Mara Bănică, prima reacție după moartea lui Costin Mărculescu: „Nici nu știu cum să spun...” Jurnalista a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva zile

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI