Close sidebar
Close sidebar

Ultimă oră. Bombă într-un comisariat în Norvegia

Poliţia norvegiană a anunţat joi că a ”neutralizat” o bombă, potenţial devastatoare, trimisă unui comisariat - un incident extrem de rar în această ţară scandinavă, relatează AFP, citat de News.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sediul Poliţiei din Ski, la sud-est de Oslo, a fost evacuat miercuri dimineaţa, după ce un angajat a considerat un pachet suspect.

Pachetul s-a dovedit a conţine un dispozitiv exploziv artizanal menit să explodeze la deschidere, a anunţat poliţia. ”O bombă reală care putea şi viza să rănească oameni”, a declarat comisarul Steven Hasseldal într-o conferinţă de presă. ”Este vorba despre o faptă penală extrem de gravă. Noi o considerăm un atac împotriva poliţiei, care ar fi putut să provoace multe pagube”, a adăugat el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dispozitivul a fost dezamorsat de către genişti. Poliţia a anunat că nu are niciun suspect în acest stadiu. Este vorba despre un episod extrem de rar în Norvegia, unde poliţia este larg respectată şi unde agenţii acesteia se deplasează în general fără arme.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI