Luni după-amiază, Florin Piersic le-a dat mari emoții fanilor săi. Marele actor a acuzat câteva  probleme de sănătate și a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate.

Din fericire, situația nu a fost una critică, iar vedeta a putut chiar să glumească pe marginea acestui subiect. ” Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine.

Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere... Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional.

Trebuie să mă îngrijesc”, a spus Piersic.

Citeste si: O mamă din Moldova și-a tăiat doi din cei patru copii pe care îi are și apoi i-a mâncat. Motivul e șocant

Citeste si: Scene perverse în toaleta unui club din Focșani! O fată de 16 ani a făcut sex oral mai multor tineri

Citeste si: A căzut bomba peste Brigitte Sfăt! Fostul ei soț a ieșit din pușcărie! Ovidiu Torj are o fată cu Brigitte EXCLUSIV

Florin Piersic a avut probleme de sănătate! ”A acuzat dureri musculare”

Pe de altă parte însă, în ciuda tonului ironic, Florin Piersic  a avut probleme de sănătate! ”Actorul a acuzat dureri musculare, în plus, îl dor picioarele. De aceea, a și fost la spital, pentru a face o serie de procedure. În acest moment, el este OK, însă trebuie să aibă mare grijă și să meargă periodic la clinică”, a dezvăluit un apropiat al starului în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si