Fostul ministru al Sănătății se află de vineri seară în arest, după ce procurorii DNA o acuză că ar fi primit drept mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Sorina Pintea, vizită emoționantă în arest

Nu mai este o noutate faptul că starea de sănătate a Sorinei Pintea este una precară, iar fostul ministru al Sănătății suferă enorm din momentul în care a fost arestată.

Cel care i-a făcut vizita este nimeni altcineva decât soțul său, Ovidiu Goga. Bărbatul nu a vrut să ofere prea multe detalii în fața presei, menționând că starea de sănătate a Sorinei Pintea nu este una tocmai bună.

Citeste si: Sorina Pintea se simte tot mai rău în arest

Cei doi soți au petrecut împreună doar două ore. Până în momentul de față, Sorina Pintea a primit două vizite din partea familiei, dar a avut întâlniri și cu avocații săi.

Sorina Pintea se pregătește să conteste măsura arestării preventive la care a fost supusă de procurorii DNA.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Starea de spirit a fostului ministru nu este una deloc bună, iar un medic o analizează periodic. Ieri a fost scoasă din arest pentru a treia oară, după ce a acuzat că se simte rău. O mașină a poliției a transportat-o pe Sorina Pintea la clinica Ministerului de Interne, acolo unde un medic neurolog a consultat-o.

Citeste si: Sorina Pintea acuză polițiștii de agresiune! Momentul în care ar fi fost bruscată a fost filmat

"Am să discut cu ministrul de Interne. Nu putem încătuşa persoane bolnave care nu prezintă risc.", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Totodată, o reacție în urma celor întâmplate a venit inclusiv din partea ministrului de Interne, Marcel Vela.

"Am dispus şefului Poliţiei Române să facă o verificare pentru modul de acţiune al poliţiştilor în acest caz. Am dispus şi Direcţiei Medicale să facă un control la tot ce ţine de avizul medical pe care responsabilii care răspund de sănătatea deţinuţilor l-au dat. Să vedem dacă l-au dat în mod coordonat, corect şi legal.", a spus ministrul Marcel Vela.

Citeste si: Un cunoscut medic, despre Sorina Pintea! ”Este doar o chestiune de zile...”

Vineri, magistrații Curții de Apel București urmează să decidă dacă vor accepta cererea în care Sorina Pintea contestă arestarea preventivă.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si