Flaviu avea 17 ani şi nu deţinea permis de conducere. În această dimineaţă, el s-a urcat la volanul maşinii prietenului său şi a condus cu viteză. Adolescentul voia să-i dovedească prietenului său că ştie să conducă chiar dacă nu are permis.

La un moment dat a pierdut controlul volanului, a ieşit cu maşina de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp de beton şi de gardul unei case.

Imapctul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a înfăşurat în jurul stâlpului.

Atât Flaviu, cât şi prietenul său, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scoşi doar după intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă tânărul aflat pe scaunul din dreapta-faţă a supravieţuit şi a fost transportat la spital, Flaviu a fost resuscitat, fără succes, timp de câteva zeci de minute de medicii sosiţi la locul accidentului.

Potrivit imaginilor publicate pe Facebook, tânărul de 17 ani era pasionat de maşini şi în special de camioane.

Sursa: a1.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si