Close sidebar
Close sidebar

Ultimă oră! Olguța Vasilescu, operată de urgență de Crăciun. Ce diagnostic i-au pus medicii

Lia Olguța Vasilescu a fost operată la Craiova, chiar de Crăciun.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a suferit o intervenţie chirurgicală în minivacanţa de Crăciun, informează România TV. A fost o intervenție cu laser, care a fost programată acum în urma unui diagnostic de astigmatism.

Politicianul social-democrat a ales această perioadă pentru intervenție deoarece are un program mai lejer şi se poate recupera la domiciliu. Olguţa Vasilescu se află acasă la Craiova, oraș unde a și fost operată. În prezent, ministrul petrece sărbătorile alături de familie.

Ce este astigmatismul

Astigmatismul este o afecţiune a ochilor şi apare atunci când corneea are o formă neregulată – seamănă mai degrabă cu o minge de rugby decât cu o minge sferică normală, care este, de fapt, forma normală a corneei. Astigmatismul este un tip de eroare de refracție în care ochiul nu concentrează lumina uniform asupra retinei.

Cornea alungită permite obiectelor reflectate de lumină, care se concentrează asupra a două puncte pe pupila ochiului în loc de doar unul, motiv pentru care imaginea este neclară. Această eroare de refracție necesită o altă corecție a ochilor, cum ar fi lentile de contact speciale cu cilindru și axă, scrie site-ul lentiamo.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI