Șoferul teribilist care a sfidat polițiștii și a lovit mai multe mașini în urmă cu 2 seri în Capitală, a scăpat pe moment de arest. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 au dispus punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a șoferului.

Ce a transmis avocatul șoferului

Avocatul șoferului a transmis că bărbatul regretă fapta și că s-a speriat de intervenția forțelor de ordine și „a fugit pentru că nu a dorit să fie tras pe geam” și încătușat de jandarmi.

Citeste si: La un pas de o tragedie în Dej: un bărbat și o femeie au fost loviți pe trecerea de pietoni

Miercuri seara, şoferul teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citeste si: La un pas de tragie într-o cursă nebună. Un individ somat să oprească a fost la un pas de a fi carbonizat

Tânărul a reuşit să fugă de la locul accidentului după ce a lovit două mașini în timp ce încerca să scape de poliţiştii şi jandarmii care încercau să îl dea jos dintr-un Mercedes, în zona Tineretului din Sectorul 4 al Capitalei.

După accident bărbatul a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe

Individul care era la un pas să provoace o adevărată tragedie a postat la scurt timp după incident o serie de clipuri video pe rețelele de socializare în care râde de oamenii legii, dar şi în care îi ameninţă.

Citeste si: Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

"Băi viaţa mea, sunaţi la 911 că ăştia pe România nu răspund", a fost unul dintre mesajele transmise de șoferul teribilist care este în continuare căutat de poliţişti bucureșteni.

Citeste si: Localnicii din Satu Mare au rămas blocați în locuințe după ce muncitorii au ridicat un zid în fața gardurilor

La scurt timp după ce a reușit să fugă de organele de poliție, ce a scăpat, bărbatul şi-a abandonat autoturismul pe o stradă din Sectorul 4 şi apoi a plecat pe jos.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si