Noutățile despre starea de sănătate ale Zinei Dumitrescu par să fie din ce în ce mai proaste, vârsta la care a ajuns creatoarea de modă – 82 de ani – fiind una care, din păcate, își pune amprenta asupra evoluției ei.

”Nu pot să spun prea multe. Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește.

Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar... nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea... Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța...”, a spus, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro , Ion Casian, bărbatul care are grijă de celebra creatoare de modă. Mai mult decât atât, ne-a mai dezvăluit el, situația ”Mamei Zina” este destul de disperată pentru ca el să se simtă neajutorat. ”Nu prea mai avem noi ce să îi facem, în afară de a o îngriji în fiecare secundă, o veghem tot timpul. Din păcate, vârsta ei nu îi mai permite, din ceea ce văd, nicio îmbunătățire a stării de sănătate, măcar o stagnare, ci  duce din ce în ce mai jos...”
, ne-a mai dezvăluit bărbatul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum două săptămâni, reporterii WOWbiz.ro

au aflat în premieră că starea de sănătate a Zinei se înrăutățea rapid, dar că, totuși, creatoarea de modă nu dădea semne că se simte chiar atât de rău. ”Nu mai este la fel de comunicativă. Nu se simte rău, dar preferă să stea toată ziua în camera ei. Se uită la televizor, vrea liniște. Este, evident, o criză, este o criză generată de vârstă. Acum nu suntem foarte îngrijorați, suntem doar foarte atenți cu ea. Dar, totuși, este normal, nu mai are cum să fie la fel de energică ca înainte. Eu sper că lucrurile se vor îndrepta, va reîncepe să mănânce și va socializa din nou așa cum o făcea înainte. E slăbită foarte tare, de aceea, acum, mai mult se odihnește”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Ioan Casian.

”Mama” Zina Dumitrescu, "creatoarea de manechine"

De mai bine de opt ani, Zina Dumitrescu trăiește într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești, loc în care a fost internată de fiul ei, Cătălin. De altfel, se pare că în preajma sărbătorilor, creatoarea de modă în vârstă de 82 de ani aflase că băiatul ei va veni în vizită la azil. De când a primit vestea că fiul ei, Cătălin, se va întoarce din Elveţia ca să o vadă, Zina Dumitrescu a fost tare fericită, iar întâlnirea lor a fost una plină de bucurie.

A scos manechine pe bandă rulantă. Din mâna ei au ieşit fotomodele care s-au impus şi pe piaţa din străinătate, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Valentina Pelinel. A trăit o viaţă de poveste, a îmbătrânit frumos, sub lumina reflectoarelor. Regulat, Zina Dumitrescu este vizitată de ”fetele ei”, așa cum le numește ea, toate vedete cu greutate în lumea showbiz-ului românesc: Valentina Pelinel, Dana Săvuică sau Romanița Iovan, iar zilele ei de naștere sunt marcate, așa cum se cuvine, la azilul din Snagov în care își trăiește bătrânețea Zina Dumitrescu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si