Close sidebar
Close sidebar

Ultima postare pe blog a Ilenei Ciuculete dezvaluie multe despre suferintele artistei: ”S-a facut exces de bunavointa si bunatatea mea, cred cu tarie ca a sosit momentul sa zic clar si raspicat: am obosit, vreau sa ma opresc! Pe nimeni nu intereseaza...”

Marea artista Ileana Ciuculete s-a stins din viata pe 14 martie, rapusa de ciroza, dar se pare ca suferintele cantaretei erau profunde si pe plan moral.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca nu multe persoane stiau de existenta lui, Ileana Ciuculete – artista rapusa la 65 de ani de o boala crunta- a avut si un blog, pe care mai scria din cand in cand despre intamplarile prin care a trecut. Ultima postare a interpretei, care dateaza din 21 octombrie 2015, data dupa care Ileana nu a mai scris nimic pe site-ul ei, cuprinde cateva dezamagiri profunde ale vedetei, legate in principal de actele de caritate la care a participat.

“Ca orice om, sunt foarte sensibila atunci cand, direct sau indirect intru in contact cu un caz social, cu un om sau cu o comunitate care se confrunta cu probleme financiare, de sanatate sau de orice alta natura umana. Principiul „bunului samarinean” este functional si in cazul meu. Consider ca sunt un om bun si cu foarte mare sensibilitate, care se manifesta natural, atunci cand intalneste un om intr-un moment dificil al vietii sale.
Pana la un punct am fost foarte de acord cu implicarea mea directa si activa in comunitate, sustinand cazuri sociale importante.La un moment dat am fost chiar entuziasmata de proiectele sociale in care ma puteam implica. Am participat, incepand de acum cativa ani, la emisiuni-teleton (cu telefoane in direct) pentru colectarea de fonduri pentru anumite cazuri sociale. Apoi, am fost asaltata de cereri pentru spectacole de caritate, cate 7-8 pe an, spectacole unde trebuia sa-mi platesc transportul si chiar sa fac mici donatii.
Am acceptat cu mare bucurie. Dupa aceea au urmat serii de emisiuni la anumite televiziuni, unde am fost rugata sa fac donatii financiare, sau de alta natura pentru diverse cauze, mai mult sau mai putin grave
”,  a povestit Ciuculete.
Dupa aceste randuri, regretata artista a rabufnit, aducand in discutie si problemele de natura personala: “Dupa toata aceasta perioada, in care pur si simplu simt ca s-a facut exces de bunavointa si bunatatea mea, cred cu tarie ca a sosit momentul sa zic clar si raspicat: am obosit, vreau sa ma opresc.
Sunt dezamagita pentru ca pe nimeni nu intereseaza niciodata etapele prin care eu trec, situatiile pe care am fost nevoita sa le depasesc singura. Nimeni nu stie si pe nimeni nu intereseaza, cu exceptia presei de scandal, ca si eu am problemele mele personale, ca am si eu greutati. Nimeni nu ma ajuta niciodata sa le rezolv, mai mult chiar, nimeni nu stie si nici nu vrea sa afle cum le rezolv si cum le depasesc.
Cu mare tristete in suflet, trebuie sa recunosc faptul ca am impresia ca, cersitul, care in multe orase este interzis, beneficiaza de oficializare prin unele ONG-uri sau camasile albe. Pur si simplu dintr-o data nu ma simt la fel de fericita ca la inceput; oare de ce? Pacat, mare pacat!”,
si-a incheiat postarea Ileana Ciuculete, care ulterior nu a mai scris nimic pe blog.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI