„Ești nebun la cap? Cheamă, mă, ambulanța. Avem și noi nevoie d e o ambulanță aici, de un transport la Obregia.”

Sunt clipele scurse imediat după ce Eduard Giosu a fost încătușat de polițiști. Era ora 03:28, iar agenții chemați la caz s-au chinuit ceva vreme să îl potolească pe tânărul drogat. Au încercat să îi dea cu spray lacrimogen, dar polițista a pulverizat substanța spre ea însăși.

Citește și: VIDEO- O polițistă a fost găsită în compania iubitului arestat la domiciliu. Bărbatul, acuzat pentru tentativă de omor, fugise din arest

La ora 03:29 se cheamă ambulanța prin stație, băiatul era la pământ și părea în transă, cel mai probabil, de la drogurile consumate. Înainte de a fi încătușat se lovise la cap și începuse să îi curgă sânge. Agenții așteaptă ambulanța și își aprind o țigară, fără să îi mai acorde atenție tânărului de 30 de ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Apoi, prietena băiatului coboară din bloc, iar polițiștii încep să îi pună întrebări.

„Îl cunoașteți pe domnul? Da. Ce s-a întâmplat? Unde locuiți dumneavoastră? Ce a consumat domnul? Am stat toată ziua cu el și a fost ok. A luat-o razna efectiv. Ce a consumat? Nu știu.”

Minutele se scurg cu tânărul pe asfalt, încătușat. Nu mai geme ci pare că rămâne inert, pe măsură ce trece timpul. Agenții știu că e rănit la cap, așa că cer urgentarea ambulanței.

„Tura, mai vine ambulanță aici Sebastian? N-aș putea să vă spun, eu am făcut solicitarea. Pâi și atunci sunăm noi, mai faceți odată solicitarea sau cum? O să fac o urgentare, dar abia i-am făcut solicitarea. Bănuiesc că n-ajung atât de repede. Cred că ar fi fost mai bine să fi venit un SMURD, că ăsta e lovit și pe la cap, s-a dat cu capul pe pământ, îi curge sânge.”

Abia după 15 minute a ajuns ambulanța 

15 minute au trecut de la solicitarea inițială și până la apariția salvării. Asistenții medicali coboară targa și îi dau primul ajutor bărbatului, apoi îl duc spre spital.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Eduard Giosu a intrat în comă pe patul de spital și a fost operat, dar a murit după câteva zile. Analizele de sânge au arătat că fusese drogat cu 5 substanțe periculoase. Înainte de a interveni poliția, tânărul de 30 de ani a fost surprins între blocuri, aproape dezbrăcat, aruncându-se pe mașini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si