Close sidebar
Close sidebar

Ultimele clipe de viata ale tinerei ucise la coafor au fost groaznice. "Ea urla Florine, Florine, iar el baga cutitul in ea fara mila. Mi-a fost frica sa intervin, era turbat de nervi"

O tanara de 25 de ani si-a gasit sfarsitul sub o serie ucigatoare de lovituri de cutit aplicate de concubinul ei. Scena macabra a avut loc intr-un coafor din Titu, iar martorii evenimentului povestes inspaimanati ce s-a intamplat acolo.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O persoana aflata in incinta coaforului a vorbit la o emisiune televizata si a spus cu lux de amanunte tot ce s-a intamplat ieri si cum si-a trait Alexandra ultimele clipe de viata.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Cand a intrat el, in coafor erau doar trei angajate si un client care se tundea. Am incercat sa ii iau apararea, dar el nu ma asculta, nu ma auzea. Nici macar nu au urlat unul la altul si totul s-a intamplat extrem de repede.

In mai putin de doua minute s-a terminat totul. Fata era la mine, la manichiura. El a intrat, a deschis usa si a spus 'Ai vazut ca te-am gasit?'. Ea a zis ca suna la Politie, el a cerut si a vrut sa ii ia telefonul. S-au certat pe telefon, dar nu s-au impins sau lovit. Ea tot striga la mine sa sun la Politie si mi-a intins telefonul. In momentul ala, el s-a deschis la geaca si a scos cutitul.
A tabarat pe ea cu lovituri. probabil au fost multe, nu stiu exact. Nu m-am bagat sa o apar pentru ca mi-a fost frica sa ma apropii. Toti am fugit si am sunat la politie. El a atacat-o, apoi a disparut din salon. Am incercat sa o ajut pe fata si ea zicea incontinuu. "Te rog frumos sa ma lasi in pace, te rog frumos sa pleci de aici. Ii repeta obsesiv numele: Florine, Florine.
Apoi, s-a intamplat ce s-a intamplat"
, a spus o angajata a salonului.

Ucigasul, un militar de 35 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI