Ies la iveală detalii cumplite în cazul cadavrului găsit pe marginea autostrăzii A1. Victima este o tânără care locuia în Sectorul 6 al Capitalei, Mirela, care fusese dată dispărută de familie în urmă cu o lună.

Ce spune fostul soț al Mirelei despre cazul care a cutremurat o țară întreagă

Deși anchetatorii nu au încă un principal suspect, fostul soț al femeii a făcut declarații șocante pentru Știrile Kanal D.

Citește și: "A plecat de bunăvoie". Primele declarații ale surorii femeii găsite fără suflare pe autostrada A1, în Dâmbovița. Ce a făcut victima înainte de a fi dată dispărută?

"Întrebați Poliția Română, sora ei a dat-o dispărută și n-au făcut absolut nimic", spune bărbatul.

Rezultatul ADN a făcut lumină în cazul cadavrului găsit în saci pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița.

Femeia găsită fără suflu era dată dispărută de familie din data de 6 martie. De atunci Mirela nu a mai dat niciun semn de viață celor dragi, așa că una dintre surori a anunțat autoritățile.

Ultimele clipe din viața Mirelei, tânăra de 38 de ani ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Se strânge cercul de suspecți

Ultimele clipe din viața Mirelei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Avea mai multe numere de telefon, le schimba tot timpul"

"De o lună de zile m-a anunțat sora ei că a dispărut și nu răspunde la telefon.

Am sunat-o și eu că avea mai multe numere de telefon, le schimba întruna", a povestit fostul soț al Mirelei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apropiații aveau să-și piardă orice speranță că o vor mai găsi pe tânăra de 38 de ani. În urmă cu doar câteva zile se afla sigur că ea este victima de pe câmp.

"Să sperăm că-l vor prinde pe nenorocit, pe criminal", spune bărbatul.

Poliţiştii au mai multe indicii că femeia ar fi fost ucisă de cineva din cercul de cunoscuți. În ziua dispariţiei, Mirela a vorbit cu sora ei, seara, și i-a spus că va merge la o întâlnire cu cineva, fără să-i dea un nume. Apoi nu a mai putut fi contactată, iar sora ei a dat-o dispărută a doua zi.  

Locul unde a fost aruncat cadavrul, supravegheat cu camere video

În imagini se vede momentul șocant în care câțiva muncitori fac descoperirea terifiantă de pe marginea autostrăzii.

Oamenii voiau să schimbe o butelie de gaz când unul dintre ei a văzut un sac pe marginea șoselei, apoi, la câțiva metri distanță, mai multe rămășițe umane.

În urma unui apel la 112 mai multe echipaje de poliție au împânzit imediat zona.

"Acel cadavru a fost adus noaptea. Dacă ai ieșit noaptea de pe autostradă pe o bretea care duce spre cine știe ce localitate, ai impresia că ești în pustietate.

Nu este adevărat. Nu și-a pus problema că ar exista acele camere de supraveghere", a explicat expertul criminalist Dan Antonescu.

Cercul de suspecți al procurorilor criminaliști

Crima misterioasă ridică în continuare o mulțime de întrebări anchetatorilor. Mirela locuia în Sectorul 6 al Capitalei și, conform rudelor, aceasta practica prostituția.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se despărțise de fostul soț în urmă cu patru ani, iar de atunci ar fi intrat într-o relație de coșmar.

"Era într-un concubinaj, într-o relație cu cineva. A fost și o problemă. Înțeleg că avea și ordin de restricție. Persoana aia, nu știu de ce nu-l caută. Ar trebui să fie primul", mai spune fostul soț la Mirelei.

Procurorii iau în calcul mai multe ipoteze și au deja un cerc de suspecți.

"În astfel de situații fie avem de a face cu o femeie care a practica voluntar prostituția, dar nu s a înțeles cu proxenetul sau a avut divergențe cu el și de aici conflictul major sau pur și simplu avem de a face cu un individ care o pedepsește. Fie avem de a face cu un cuplu și că de multe ori proxenetul creează un cuplu cu cea pe care o scoate la produs", mai spun experții criminaliști.

Polițiștii continuă să analizeze imaginile surprinse de camera de supraveghere dovezi care vor duce, cel mai probabil, la prinderea criminalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si