Răzvan Ciobanu s-a stins fulgerător în urma unui accident rutier teribil în care a fost implicat. Vedeta a intrat cu mașina la volanul căreia se afla într-un copac și mediicii de pe echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu au putut să facăa altceva decât să constate decesul. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ultimele cuvinte ale lui Răzvan Ciobanu către fanii lui

În ultima lui postare de pe pagina de Instagram, Răzvan Ciobanu zâmbea și chiar și anunțat fanii că este pus pe distracție.  

„Hai ca in ritmul asta ajung și la  #hanuldrumetului   #😇  am început la  #loft  la  #shade  îmi trag sufletul și "om" mai vedea…”, a scris el în descrierea imaginii. 

Tot în aceeași seară Răzvan Ciobanu a publicat și imagini din clubul în care se distra în compania unei tinere. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în doar câteva zile. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si