Maria Diana s-a stins din viață într-un mod teribil. Tânăra făcea un traseu montan împreună cu iubitul său, la Bușteni, când a fost atacată de un urs. Animalul a târât-o într-o râpă, iar salvamontiștii au găsit-o pe Maria Diana fără viață.

Tânăra avea 19 ani și era mutată la București. Maria Diana și-a petrecut copilăria în comuna Popricani, satul Carlig, din județul Iași. Tot satul o cunoștea pe fată și este acum profund îndurerat de moartea tinerei.

Citește și: VIDEO O tânără de 19 ani a murit după ce a fost atacată de urs, la Bușteni. Tânăra făcea un traseu montan cu iubitul său, când a fost aruncată într-o râpă de animal

Maria Diana, destin crunt la 19 ani

La vârsta de 19 ani, cu un viitor promițător în față, Maria Diana a murit în chinuri groaznice. Tânără făcea traseul montan Jepii Mici, împreună cu iubitul său. Pe lângă Valea Spumoasă, cei doi s-au întâlnit cu un urs și au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Din păcate, animalul a atacat-o pe fată și a târât-o într-o râpă, unde și-a găsit sfârșitul. Șeful Salvamont Prahova a mărturisit că tragedia s-a petrecut în timp ce iubitul fetei se afla cu autoritățile la telefon. Ultimele cuvinte ale tinerei au fost că ursul se aproprie din ce în ce mai mult de ei.

"Era îngrozită... vă dați seama, țipa: 'Ursul se apropie din ce în ce mai amenințător! Totul s-a derulat în direct, dispecerul 112 era în telefon și tânărul striga că sunt atacați de urs și că a luat fata. A fost ceva groaznic! Ne-a spus că ursul a prins-o pe fată de un picior și o trage după el și, la un moment dat, nu a mai văzut ce a făcut cu ea.

Din potecă, ursul a târât-o și a aruncat-o la 120 de metri în firul văii", a declarat Dan Banu, seșul Salvamont Prahova, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei- wowbiz.ro

Tânăra a murit sub ochii iubitului, care nu a putut face nimic pentru a o salva.

"Inițial propusesem altceva, dar a venit cu ideea asta și am zis că mergem până la cascadă și înapoi și că o să fie o după-amiază minunată... nenorocirea s-a întâmplat. Nu mergeți neechipați pe munte și punct! Faceți câtă gălăgie se poate. E pădure, e casa lor până la urma urmei", a declarat iubitul tinerei.

Citește și: Mărturisirile șocante ale unei tinere care a ajuns pe Jepii Mici înainte cu două zile ca Maria să fie sfâșiată de urs: „Acest traseu e plin de cruci”

Maria Diana era originară din Iași, din comuna Popricani, satul Carlig. După ce părinții acesteia au divorțat, tânăra s-a mutat cu mama sa la București.

Citeste si: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Tânăra era cunoscută drept liniștită și bună, iar toți îi plâng moartea.

"Fata era cuminte, n-aveai treabă cu dânsa, era liniştită. Ştiam că ea trebuia să se ducă în vacanţă cu prietenii. Trebuia să vină fata, că au casă aici, să facă curăţenie", a spus mătușa tinerei, potrivit obervatornews.ro.

"Erau copii foarte frumoşi foarte bine îngrijiţi, îmi plăcea tare mult de e. O familie bună, foarte de treabă, la un moment dat ei s-au despărţit", a mărturisit o vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si