Cu o zi în urmă, Rusia a capturat Insula Șerpilor care este poziționată la 45 de kilometri de România. Soldații din Rusia i-au bombardat pe cei 13 ucraineni care apăreau insula. Între ei a existat și o discuție.

Citeste si: O româncă și copilul ei de un an sunt blocați în Odesa: „Vă rog să mă ajutați! Plătesc oricât!”

Insula Șerpilor a fost atacată de Rusia, ieri 24 februarie 2022. Rușii au distrus-o complet după ce au bombardat-o cu armament naval și aviația de luptă a Rusiei.

Ce au zis soldații înainte de a pieri pe câmpul de luptă

13 militari ucraineni au murit în atac, iar pe internet circulă deja o înregistre audio din momentul în care marina militară rusă s-a adresat soldaților aflați pe Insula Șerpilor.

Citeste si: Un avion rusesc doborât de forţele ucrainene a căzut în capitala Kiev

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Soldații lui Putin au trimis două nave de război către Insula Șerpilor, „Moscova” și „Vasilii Bikov”, iar militarii i-au anunțat pe soldații ucraineni să se predea căci altfel vor face victime.

„Suntem o navă rusă de război.

Vă sugerăm să depuneți armele și să vă predați, pentru a evita vărsarea de sânge și victimele inutile. Altfel, veți fi bombardați. Ne-ați auzit?", e somația rușilor către garnizoana de pe Insula Șerpilor. Răspunsul ucrainenilor a fost: „Navă rusă, du-te să ți-o... singură".

ultimele cuvinte ale soldaților uciși pe insula șerpilor

Înregistrarea dintre soldații ruși și ucraineni.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Tancurile rusești au pătruns în capitala Ucrainei. Lupte dramatice au loc pe străzile din Kiev. Alertă de raid aerian

Românii se află în pericol. Insula Șerpilor este situată la doar 45 de kilometri de țara noastră. Porțiunea de pământ a fost disputată de Ucraina și România la Curtea Internațională de Justiție, după destrămarea URSS.

Insula face parte acum din teritoriul Ucrainei, însă la Hotărârea din 3 februarie 2009, Curtea Internațională a Justiției a stabilit să acorde României 9700 de km² din zona econimică a Mării Negre, mai exact 79,34%.

Citeste si: UPDATE Bilantul victimelor: Peste 800 de ruși au fost uciși în bombardamentele de ieri. Au căzut victime civili și soldați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si