Magistrații au decis definitiv prelungirea mandatelor de arestare pe numele celor patru inculpaţi din dosarul Tate.

Două dintre expertizele psihologice ale victimelor au fost depuse la dosar

„De asemenea, şi «rapoartele de expertiză extrajudiciare» efectuate cu privire la persoanele vătămate.... şi...... sunt mijloace de probă, în sensul dispoziţiilor art. 97 alin. 1 lit. e C.pr.pen., respectiv înscrisuri, care emană de la un psiholog clinician specialist în expertiză psihologică aplicată în justiţie”, se arată în încheierea de şedinţă a Curţii de apel Bucureşti.

Citește și: Biletul primit de o reporteriță de la Tristan Tate. Motivul pentru care ei spun că sunt la închisoare

 „În acord cu judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa de fond, completul colegial de drepturi şi libertăţi apreciază că la acest moment incipient al cercetărilor nu se impune prezenţa inculpaţilor în stare de libertate, o asemenea soluţie putînd chiar avea efecte adverse asupra activităţii de urmărire penală, urmând a fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă de activităţile infracţionale, cu atât mai mult cu cât o parte din victime se află încă sub autoritatea şi controlul inculpaţilor şi în relaţii strânse cu inculpatele”, mai notează Curtea de Apel Bucureşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iubita lui Andrew Tate susține că fetele au pretins că erau sechestrate

Frații Tate trec prin momemnte grele în spatiile gratiilor. Iubita lui Andrew îi ia apărarea și spune că tinerele au pretins că erau sechestrate.

Andrei și Tristan Tate au aflat în cursul zilei de ieri că vor rămâne în arest, asta după ce autoritățile au decis să respingă solicitarea de eliberare.

Citește și: Iubita lui Andrew Tate susține că fetele au pretins că erau sechestrate. Aceasta îi ia apărarea milionarului

Georgiana Naghel și fosta Polițistă, Luana Radu, trec și ele prin momente grele. Iubita lui Corba rupe tăcerea și spune că fetele ar fi pretins că au fost sechestrate. Partenera acestuia spune că în 2022 două fete au stat cu ea în casă și nu erau ținute sechestrate, așa cum au pretins.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si