Pe 4 februarie a avut ultimul eveniment la care a cantat, a marturisit Cornel Gales la putin timp dupa ce Ilena Ciuculete si-a dat sfarsitul. Cateva zile mai tarziu a si fost internata, iar starea ei s-a inrautatit de la o zi la alta, astfel incat in doar o luna avea sa inchida ochii pentru totdeauna, fara ca multa lume sa stie ca ea este bolnava sau in spital. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa inmormantare, Gore Belanschi, un cantaret de muzica populara, apropiat al familiei Ciuculete, fin al cuplului Cornel Gales-Ileana Ciuculete a cautat ultimele fotografii alaturi de artista. Acestea fusesera facute cu putin timp inainte ca Ileana Ciuculete sa ajunga la spital. Avea chiar si ultima sa coafura, cea cu care aparuse de la sfarsitul lunii decembrie. 


Desi in poze Ileana Ciuculete este zambitoare asa cum o stia toata lumea, la o privire atenta pe chipul ei pare ca se vad urmele bolii care-i invadase corpul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si