Close sidebar
Close sidebar

Ultimele imagini înainte de accidentul în care a fost implicat redactorul-șef adjunct Bogdan Stamatoiu. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Au apărut imagini cu Bogdan Stamatoiu la volanul mașinii înainte de accidentul care a avut loc ieri. Șeful de la GSP a fost surprins ieri înainte de a fi victima accidentului care a avut loc în Cernica.

Madalina Grigore,

Ultimele imagini înainte de accidentul în care a fost implicat redactorul-șef adjunct Bogdan Stamatoiu. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camerele din zonă au surprins ultimele momente înainte de accidentul în care a fost implicat șeful de la GSP, Bogdan Stamatoiu. Jurnalistul este în stare gravă la spital după accidentul de miercuri.

Potrivit informațiilor, oamenii legii încearcă să afle dacă într-adevăr este vorba despre un accident sau la mijloc a fost o tentativă de sinucidere.

Imagini cu Bogdan Stamatoiu înainte de accidentul de miercuri

Se pare că Bogdan Stamatoiu venea dinspre București spre Călărași, a oprit într-un sat și a decis să întoarcă mașina. S-a întors spre București și la șase minute după autoritățile au fost anunțate printr-un apel la 112 despre producerea accidentului, potrivit Antena 3 CNN.

Bogdan Stamatoiu a intrat cu maşina într-un stâlp, potrivit informațiilor acesta ar fi avut o viteză de 110 km/h.

Surse din anchetă spun că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frână și autoritățile ar putea să ia în calcul și varianta unei posibile tentative de sinucidere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Bogdan Stamatoiu, redactorul-şef adjunct GSP, implicat într-un grav accident rutier. Jurnalistul se află în stare critică la spital

Impactul a fost unul puternic, jurnalistul a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, iar motorul autoturismului a fost aruncat câțiva metri depărtare.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. 

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea

îngrijirilor de specialitate. 

Citește și: VIDEO- Pieton lovit de autobuz în Iași. Scenele șocante au fost surprinse de camera de supraveghere

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a anunțat Poliţia.

Accidentul a venit într-o perioadă dificilă pentru publicaţia la care Bogdan Stamatoiu este redactor-şef adjunct. Gazeta Sporturilor se află într-un proces de restructurare unde mai multe nume importante din presa din România au fost concediate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI