Cei doi lideri vor discuta despre extinderea relaţiilor comerciale şi economice şi implementarea unor proiecte strategice comune în sectorul energetic, a anunţat, joi, Kremlinul. 

Erdogan aterizează la Soci pentru o întâlnire cu Putin

Putin și Erdogan vor discuta despre subiectele cooperării dintre Rusia şi Turcia, despre cooperarea militară şi tehnică, precum şi despre exportul de cereale din Ucraina. 

Citeste si: Peskov: ”Franța este un stat neprietenos”. De ce Macron și Putin nu au mai avut nicio convorbire telefonică

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit ultima dată la Teheran, luna trecută.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rusia și Ucraina au semnat un acord pentru reluarea exporturilor de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră. 

Putin și Macron nu au mai discutat de două luni

„Ei bine, mai întâi Franţa este un stat neprietenos în ceea priveşte acţiunile pe care le întreprinde faţă de ţara noastră”, a declarat Dmitri Peskov, răspunzând unei întrebări privind absenţa discuţiilor telefonice recente între cei doi lideri, care discutaseră frecvent la începutul anului, înainte dar și după declanșarea războiului Rusiei împotriva Ucrainei, conform AFP, citat de Agerpres.

Citeste si: Zelenski, furios după publicarea raportului Amnesty International. "Nu putem tolera asta"

„Ei nu se sună pentru că estimează că nu a venit momentul şi că în prezent pur şi simplu nu este necesar. Dacă vor simţi că este necesar, se pot suna imediat”, a afirmat Dmitri Peskov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si