Close sidebar
Close sidebar

Ultimele informații despre întâlnirea dintre Putin și Erdogan: Președintele Turciei a aterizat la Soci

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a aterizat, vineri, în staţiunea Soci, din sudul Rusiei. El va purta discuții cu Vladimir Putin.

Diana Bostan,

Putin și Erdogan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi lideri vor discuta despre extinderea relaţiilor comerciale şi economice şi implementarea unor proiecte strategice comune în sectorul energetic, a anunţat, joi, Kremlinul. 

Erdogan aterizează la Soci pentru o întâlnire cu Putin

Putin și Erdogan vor discuta despre subiectele cooperării dintre Rusia şi Turcia, despre cooperarea militară şi tehnică, precum şi despre exportul de cereale din Ucraina. 

Citeste si: Peskov: ”Franța este un stat neprietenos”. De ce Macron și Putin nu au mai avut nicio convorbire telefonică

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit ultima dată la Teheran, luna trecută.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rusia și Ucraina au semnat un acord pentru reluarea exporturilor de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră. 

Putin și Macron nu au mai discutat de două luni

„Ei bine, mai întâi Franţa este un stat neprietenos în ceea priveşte acţiunile pe care le întreprinde faţă de ţara noastră”, a declarat Dmitri Peskov, răspunzând unei întrebări privind absenţa discuţiilor telefonice recente între cei doi lideri, care discutaseră frecvent la începutul anului, înainte dar și după declanșarea războiului Rusiei împotriva Ucrainei, conform AFP, citat de Agerpres.

Citeste si: Zelenski, furios după publicarea raportului Amnesty International. "Nu putem tolera asta"

„Ei nu se sună pentru că estimează că nu a venit momentul şi că în prezent pur şi simplu nu este necesar. Dacă vor simţi că este necesar, se pot suna imediat”, a afirmat Dmitri Peskov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI