Chiar și așa, starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit, ba chiar a ajuns la spital. Copiii actorului au luat decizia de a-l duce acasă.

Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel se afla la azilul din Snagov pentru a fi tratat de escarele de pe picioare. Potrivit apropiaților, copiilor le-ar fi fost rușine să-l ducă pe marele actor înapoi la azil.

Citeste si: Durere fără margini pentru un model cunoscut din România. Soția sa a fost găsită fără suflare într-un hotel din Istanbul: "M-ai lăsat cu inima frântă"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, potrivit surselor  Ego.ro.

Actorul se află internat în spital

Starea de sănătate a actorului nu este tocmai bună, el fiind internat în continuare în spital.

Citeste si: Ultimele informații despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel. Ce a dezvăluit unul dintre cei doi fii ai artistului

”Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru  Playtech.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si