Sorin Bochis este internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, fiind in continuare in coma, insa, potrivit medicilor, "starea lui este usor ameliorata".

"Nu se pune acum problema unei operatii. Pacientul este sedat. Putem spune ca starea lui este usor ameliorata, dar mai sunt cateva zile dificile. Nu se exclude totusi interventia chirurgicala, dar deocamdata nu este cazul", a declarat, pentru News.ro, medicul Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Frautatii Vechi, judetul Suceava, a fost adus, sambata, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sorin Bochis, in varsta de 53 de ani, originar din Timisoara, a fost gasit in viata de catre echipele de descarcerare care au ajuns la locul accidentului, insa starea acestuia era extrem de grava.

Pilotul a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, cu traumatism cranio-cerebral deschis, fractura de gamba si alte contuzii, fiind in coma, intubat.

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, sambata, in localitatea Fratautii Vechi din judetul Suceava, unul dintre piloti murind, iar celalalt fiind grav ranit.

Potrivit IGSU, pe timpul unor zboruri de antrenament, doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in zbor, iar ulterior s-au prabusit in afara pistei.

Politistii din Suceava au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa, dosarul fiind coordonat de procurori. De asemenea, specialistii Autoritatii Aeronatice Civile fac propria ancheta pentru a vedea daca a fost vorba despre eroare umana sau defectiune tehnica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si