Având la bord 125 de pasageri, aeronava, împreună cu echipajul, au fost întâmpinaţi cu aplauze de către foşti colegi piloţi şi însoţitori care au zburat cu ea.

Aceştia s-au declarat copleşiţi de moment şi au rememorat clipele petrecute de-a lungul timpului în cursele lungi pe care Tarom le efectua cândva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Am zburat pe Airbus A310 încă de la început, de când au intrat în flota companiei. Lucrez la Tarom din anul 1979. Şi fiul meu lucrează tot la Tarom, este economist. Din păcate nu mi-a împărtăşit pasiunea. Am zburat peste tot, toate cursele au fost foarte frumoase, din toate am amintiri minunate”, a declarat pentru News.ro Sănduşa Tecucianu Moretti, şef de cabină pe ultimul zbor al aeronavei Transilvania.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si