"De 1 Decembrie, ma pregatesc sa plec in turneu in Spania, cu Teatrul Constantin Tanase, pentru romanii din Spania. Nici nu stiti cat de bucurosi sunt cand mergem acolo! Stam 4 zile, jucam la Barcelona si in alte doua orase. Cu Arsinel, Vasile si Valentina si multi alti actori de la Teatrul Constantin Tanase.”, a spus Stela Popescu, la Europa FM.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Fuego, distrus de moartea Stelei Popescu: "E greu! Mi-e greu! Am pierdut un mentor, un prieten" De Craciun trebuiau sa urce pe scena impreuna!| EXCLUSIV

„Romania toata e frumoasa, dar ne straduim din puteri sa o distrugem (rade). Eu iubesc Romania, dar noi suntem vesnic nemultumiti, vesnic nefericiti. Nu stiu de ce ne este teama sa actionam si ne lasam pe mana altora.

Draga mea, eu am fost foarte fericita la Revolutie. Imi iubesc tara. M-am bucurat ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Dar s-a intamplat mai putin decat m-am asteptat. Am crezut ca odata eliberati de dictatura, romanii vor fi mai fericiti. N-au facut mare lucru pentru asta. Pentru ca s-au speriat, n-au stiut de unde sa apuce. Unii sunt contra, unii sunt pentru. Romanii nu se unesc. Cred ca de acolo ni se trage.
Se sperie, se contrazic … romanii se contrazic, in general. Au aceeasta manie de a nu fi de acord. De ce? … nu inteleg! ”

" As schimba la romani mentalitatea. Sa nu se mai certe! Sa fie mai buni, mai prieteni, sa nu se mai certe! Sa nu mai aud zicala aceea … sa moara si capra vecinului! Ba a mai aparut una: sa moara vecinul, ca sa-i iau capra! … e si dintr-un plus de umor pe care il are romanul. Umor negru. ii place sa fie el mai rautacios, ca sa aiba haz. Mi-e draga tara asta si poporul asta! E un popor talentat. Si la muzica, si la teatru, si la tehnica. Nu vezi cate inventii sunt facute de romani? si le-au parasit undeva in drum si acum se lauda altii cu ele. Pai, de ce? isi parasesc propriile inventii! Eu am calatorit foarte mult, datorita teatrului. De cate ori m-am intors acasa, am fost fericita si am constatat ca este cea mai frumoasa tara din lume! imi place la munte, imi place la mare, imi place printre romani, imi place peste tot!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si