Stanca scria pe blogul său despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și încerca să-și motiveze îndelungata absență din mediul virtual. 

„Am lipsit atât din motive de sănătate. Ce să vă spun despre un calvar care a ținut din iulie în noembrie, mi-a stricat sănătatea și vara… și toamna și sărbătorile.” a scris George Stanca în ultimul său articol pe blogul său despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, motivânu-şi absenţa în faţa cititorilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Publicistul scria tot pe blogul său în urmă cu ceva timp cât de mult l-a afectat pierderea bunului său prieten Petre Tănăsoaica.

„Pe scurt ca o coincidență nefastă anul 2018, al Unirii, Centenarului Nostru pentru mine a fost un dezastru, un calvar. Pe scurt din iulie în noiembrie trei operații și mă mai așteaptă încă una. Cum să fiu optimist când ieri aflu că bunul meu prieten Petre Tănăsoaica a murit făcând infarct la intevenția pentru o ocluzie intestinală. E drept că avea inima slabă. Observându-mi sensibilitatea el mereu îmi spunea: ” bă Stanco, tu plângi ușor, să vii și la moartea mea că eu mă voi duce primul, pot să mor oricând… Avea inima slabă… și doar 63

de ani.”  ,  scria cu regret pentru ultima dată pe blogul său George Stanca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si