Tânărul a fost găsit mort alături de partenera sa, în casa lor din satul Șimon. Apropiații îl suspectează pe un vecin care se află în conflict cu ei din cauza unei bucăți dintr-un teren. Vecinul ar fi de fapt chiar vărul lui Nicu. Bărbatul care a murit lucra la SMURD Moieciu, iar soția sa, Alexandra, era asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Mama lui este devastată de durere, în urma decesului celor doi. Femeia a mărturisit că doar cu o zi înainte a mers și le-a făcut clătite.
Cumnata celor doi susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște „copii deosebiți”.

Citește și: Maya a fost ucisă cu sânge rece sub ochii propriei mame. Tatăl micuței este îngenuncheat de durere: "Mi se rupe inima"

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis.

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“, a declarat tatăl acestuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Altercația dintre rude a fost confirmată și de fratele lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

Bărbatul a postat ultima dată, pe Facebook, pe 31 decembrie 2022 la ora 23:35. Victima a încărcat pe platforma de socializare o poză cu un pahar de vin în timp ce-și ținea soția în brațe.

Cuplul părea extrem de fericit și aștepta trecerea în noul an. „La mulți ani!”, a scris victima pe fotografia făcută de Revelion.

Citește și: O fetiță în vârstă de 3 ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină de spălat. Părinții ei o căutau disperați de câteva ore bune

Pe 17 septembrie 2022, cei doi au mers în vacanță la Istanbul, Turcia. Erau dornici să-și mărească familia în viitor.

Cine a descoperit teribila crimă

Victimele au fost descoperite de cumnată. Colegii de serviciu ai pompierului care a decedat s-au sesizat după ce acesta nu a ajuns în această dimineață la unitate și au sunat familia să întrebe ce s-a întâmplat cu el. Atunci, cumnata lui s-a dus la locuința pompierului, unde ușa de la intrare era spartă.
Ea a fost cea care a găsit cele două victime, informează newsbv.ro.

Dubla crimă de la Bran s-ar fi petrecut în urma unei altercații dintre frați. Tragedia a avut loc în satul Șimon unde, în urma conflictului, fratele și cumnata atacatorului au murit.

Citește și: Un bărbat și-a scuturat bebelușul de doar 7 săptămâni până când a murit, apoi a anunțat autoritățile. Incredibil ce au descoperit legiștii, după autopsia micuțului

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nicu a murit fulgerător la 38 de ani. El lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. Bărbatul și soția lui s-au căsătorit anul trecut în luna august.

Cuplul a avut parte de un sfârșit dramatic. Potrivit unor surse neoficiale, relatează newsbv.ro, victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil lovite cu toporul.

Citește și: Descoperirea macabră făcută de poliție, în casa unui bărbat, nelocuită de aproape 20 de ani: „Este foarte trist”

Poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă, în acest caz, și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs dubla crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si