Din pacate, destinul frumoasei adolescente s-a frant brusc. Dintre fiarele contorsionate, salvatorii au scos trupul fetei fara suflare.

In masina condusa de Andrada se mai afla o colega. Cele doua fete chiulisera de la scoala pentru a merge sa probeze rochiile pe care urmau sa le imbrace la banchetul de finalul clasei a XII-a.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu pedala apasata prea tare, pe o vreme ploioasa, masina condusa de Andrada a derapat pe centura orasului Oradea. Tanara a pierdut controlul masinii si a intrat in coliziune cu un SUV BMW ce se deplasa regulamentar pe sens opus. in urma impactului, Andrada a decedat, in timp ce colega ei a ajuns la spital in stare grava.
Prietenii, cunoscutii si colegii au fost cuprinsi de o mare tristete. Pe profilul de Facebook al fetei au fost postate sute de mesaje de condoleante. inainte de accident, Andrada a postat si ea pe Facebook un mesaj:

„Daca nu poti sa-mi oferi din timpul tau, nu ma face sa il pierd pe al meu”.


Tanara posta destul de des mesaje despre relatii, despartiri si dragoste, dar si fotografii frumoase cu ea, in diferite ipostaze. inmormantarea va avea loc duminica, 7 mai, ora 14.00, de la Capela din satul Ineu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si