Close sidebar
Close sidebar

Ultimul mesaj postat de Andrada, eleva de 18 ani care a murit in timp ce mergea sa-si cumpere rochie de bal

Andrada, o tanara de 18 ani, a sfarsit tragic intr-un accident auto, dupa ce masina in care se afla a intrat in coliziune cu o alta. Fata mergea sa probeze rochii de bal, pentru evenimentul de la sfarsitul anului scolar.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate, destinul frumoasei adolescente s-a frant brusc. Dintre fiarele contorsionate, salvatorii au scos trupul fetei fara suflare.

In masina condusa de Andrada se mai afla o colega. Cele doua fete chiulisera de la scoala pentru a merge sa probeze rochiile pe care urmau sa le imbrace la banchetul de finalul clasei a XII-a.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cu pedala apasata prea tare, pe o vreme ploioasa, masina condusa de Andrada a derapat pe centura orasului Oradea. Tanara a pierdut controlul masinii si a intrat in coliziune cu un SUV BMW ce se deplasa regulamentar pe sens opus.

in urma impactului, Andrada a decedat, in timp ce colega ei a ajuns la spital in stare grava.
Prietenii, cunoscutii si colegii au fost cuprinsi de o mare tristete. Pe profilul de Facebook al fetei au fost postate sute de mesaje de condoleante. inainte de accident, Andrada a postat si ea pe Facebook un mesaj:

„Daca nu poti sa-mi oferi din timpul tau, nu ma face sa il pierd pe al meu”.


Tanara posta destul de des mesaje despre relatii, despartiri si dragoste, dar si fotografii frumoase cu ea, in diferite ipostaze. inmormantarea va avea loc duminica, 7 mai, ora 14.00, de la Capela din satul Ineu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI