Tânăra era o fire extrem de veselă și nu prevestea în niciun fel tragedia ce urma să se întâmple. În noaptea fatidică de marți spre miercuri, Loredana conducea cu viteză, moment în care a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina de pe carosabil.

Loredana nu purta centura de siguranță, iar această greșeală i-a fost fatală. În momentul în care autoturismul scăpat de sub control a început să derapeze, tânăra a fost aruncată pe geam, iar mașina a căzut peste ea.

Câțiva martori au sunat de urgență la ambulanță, însă echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva fetei viața.

Cu doar câteva zile înainte de teribilul accident în care și-a pierdut viața, Loredana a mers la munte cu prietenii, acolo unde s-a simțit foarte bine și a făcut multe fotografii. De altfel, aceasta a fost și ultima activitate pe care a avut-o alături de cei apropiați.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sistemul medical din România, zguduit de un nou scandal: un programator IT consultă pacienți și le prescrie medicamente

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu

Prietenii Loredanei nu se pot obișnui cu gândul că nu o vor mai vedea niciodată pe tânără. Pe contul său de Facebook curg sute de mesaje în care oamenii se roagă pentru sufletul ei și transmit condoleanțe familiei.

Citeste si: Cristina Țopescu, ultimul drum! Fosta jurnalistă va fi incinerată! Prietenii i-au făcut un tablou imens FOTO&VIDEO

''Boboc de fată, avea toată viaţa înainte şi o viaţă frumoasă. Păcat. Dumnezeu să te odihnească! Condoleanţe familiei îndurerate! 😢😢😢, Păcat de tine. O fată aşa tânără şi plină de viaţă. Condoleanţe familiei. Dumnezeu să te odihnească, suflet blând'', sunt mesajele transmise de prietenii Loredanei Musta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si