Artista Rona Hartner s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 50 de ani. Anunțul că Rona Hartner a pierdut lupta cu viața a venit din partea unei apropiate.

„Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea...toate cu aceeasi bucurie.


Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest ...dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!", a scris Imelda Antonescu.  

Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner. Actrița a sperat până în ultima clipă că se va vindeca

Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner. Actrița a sperat până în ultima clipă că se va vindeca

[Sursa foto: Facebook Rona Hartner]

Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner

Ultima postare a Ronei Hartner a fost pe 26 octombrie pe pagina sa de Insragram. Artista a postat un videoclip la care a adăugat descrierea: „Amin, Aleluia, tot ce am este de la Dumnezeu. Iisus Hristos”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rona Hartner (@imronahartner)

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Ultimele fotografii cu artista au fost postate pe data de 22 octombrie 2023 la care a adăugat descrierea: „Nimeni nu luptă mai bine pentru mine decât Dumnezeu Aleluia. Mă uit înapoi și totul s-a aranjat pentru mine, iar furtuna a trebuit să se oprească”. 

Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner. Actrița a sperat până în ultima clipă că se va vindeca

Ultimul mesaj transmis de Rona Hartner. Actrița a sperat până în ultima clipă că se va vindeca

[Sursa foto: Facebook Rona Hartner]

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rona Hartner (@imronahartner)

Rona Hartner  a venit pe lume într-o zi de primăvară, mai exact pe 9 martie 1973 la București, într-o familie în care tatăl avea origini germane, iar mama române. A fost actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, care s-a stabilit ulterior în Franța. 

Rona Hartner provenea dintr-o familie unde tatăl era inginer proiectant și mama o economiste. Din 1979 până în 1991 a fost eleva școlii germane din București.  În anul 1991 a început să studieze la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar din anul 1992 a început cursurile la Academia de Teatru și Film din București.

După patru ani, regizorul francez Tony Gatlif i-a acordat rolul principal în filmul   Gadjo dilo   -   Străinul nebun, care s-a filmat în România.

Citeste si: Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”- kfetele.ro

Citeste si: Dana Roba, din nou în fața instanței. Ce s-a întâmplat între ea și Daniel Balaciu: "Moare de ciudă"- radioimpuls.ro

În urma acestei prestații, artista a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

În anul 1996 a avut un real succes în co-producția franco-română   Asfalt-Tango   unde regizor era Nae Caranfil.

În 1997 a plecat în Franța, unde a jucat în thrillerul   Nekro   care era regizat de Nicolas Masson. În anul 1998 s-a întors în țară pentru a juca în filmul   Dublu extaz   al lui Iulian Mihu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si