Close sidebar
Close sidebar

Ultimul weekend de vara! Turistii se bucura de reducerile pe litoral la sfarsit de sezon si vremea frumoasa

Grea mai este despartirea de un anotimp atat de frumos! Este ultimul weekend al verii, iar turistii se bucura de fiecare clipa petrecuta in mare sau la piscina. Patronii de terase si-au spus sa duca distractia la cote inalte, asa ca au afisat si reducerile de Black Friday.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ploiesteanul din imagini stie ca pe litoral se va intoarce abia vara viitoare, asa ca a vrut sa le faca pe toate in acest weekend. De la impachetari cu namol a dat fuga in Mamaia.

Iar acest tanar din Bucuresti chiar ca nu mai vrea sa plece de la mare. Ar sta cu lunile, mai ale ca nici nu trebuie sa plateasca pentru cazare: “Nu platesc, sunt cu prietena, cu nevasta si na, stau la ea. Da, stau la rudele ei”.

Vacanta turistilor se incheie, iar cea a salvamarilor abia incepe. Desi, unii ar prefera sa ramana la munca: “Suntem de 3 luni aici si ne-am cam saturat de atata mare. Dar ne pare si noua rau pentru ca o sa fie o perioada lunga in care o sa ne fie si noua dor de mare".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru ca despartirea sa fie un pic mai dulce, patronii teraselor din Mamaia au trecut la reduceri mai ceva ca de black Friday.

“Am umblat unde se vinde cel mai bine, la bere. Berea la pahar am facut-o 3 lei. Pizza, de exemplu, daca vine o familie si comanda una, pe ad oua o au gratuita din partea noastra”, a declarant managerul unei terase.

“Preturile sunt acceptabile, s-au schimbat foarte mult”, sunt de parere si turistii.

 

BAIA MARE

Nostalgia celor care iubesc vara se simte si la piscinele din Maramures: “Ne bucuram ca mai sunt cateva zile frumoase, astea is cam de toamna ca deja a cam intrat toamna”.

Ochelari de soare, minge, colac si prosop. Pe toate si le-au pus in genti baimarenii care au vrut sa se bucure de ultima sambata de vara. Chiar daca termometrele nu au mai urcat la fel ca in luna lui Cuptor, iubitorii de apa si plaja s-au simtit bine si la cele 28 de grade Celsius.

Saptamana viitoare vremea se va raci, iar in nord si la munte meteorologii anunta ploi.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI