Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe acest tanar procurorii il acuza de ultraj si e singurul care a fost arestat preventiv dintre cei pe care i-au saltat ieri mascatii. Pe ceilalti 5 indivizi retinuti, acuzati de complicitate la ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, magistratii i-au pus sub control judiciar.

"Au venit mascatii, l-au ridicat, i-au luat telefonul, hainele, ceasul. N-am stiut nimic ca e la protest"

Ca sa scape cu pedepse mai usoare, in fata magistratilor, toti cei 6 au recunoscut acuzatiile. Nu aveau de ales. Probele stranse sunt solide: sute de ore de filmari si mii de materiale pirotehnice pe care procurorii le-au ridicat din casele suspectilor ieri la perchezitii.

Petarde, torte si fumigene... toate urmeaza sa fie expertizate.

Peste 20 de indivizi au fost ridicati de mascati si audiati pana tarziu in noapte la politia capitalei. Unii au scapat liberi, altii si-au petrecut noaptea in arest.


 "Ce te-au intrebat politistii? Daca am participat la protestele din Piata Victoriei? Si au probe, apari pe filmari? Nu apar. Eu sunt in calitate de martor"

Peste 70 de persoane au fost retinute doar in noaptea protestului. Patru dintre ele sunt in arest preventiv.

 "Mainile la spate! Hai!"
"Pot sa ma misc si eu? Stai acolo! Ma doare spatele...

Nu pot sa stau asa."
 "Dati-va la o parte! Urca-l!"

Ca sa-i captureze pe huliganii care s-au razboit cu fortele de ordine, jandarmii si politistii au vizionat sute de ore de inregistrari video. Anchetatorii s-au interesat inclusiv de imaginile suprinse. Cum sunt acestea...

Ancheta e in plina desfasurare, asa ca nu ne-ar mira sa mai asistam la o runda de perchezitii. Anchetatorii au de gand sa-i pedepseasca pe toti cei care au dezlantuit iadul in Piata Victoriei.






 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si