Close sidebar
Close sidebar

Uluitor! Au blocat tot bulevardul din Constanta ca sa isi conduca decedatul pe ultimul drum cu lautari si trompete

Vorbim despre familia unui bărbat , care l-a condus pe ultimul drum într-un camion descoperit, de unde au răsunat manelele, trompetele, dar şi strigătele de durere ale apropiaţilor. Vedeţi imaginile uluitoare chiar acum. ##VIDEO26500##


DISTRIBUIE
acest articol

 

Traficul de pe un bulevard din Constanta a fost dat peste cap din cauza unui cortegiu funerar. Momentul a fost surprins de reporterii Kanal D.

Traficul de pe un bulevard din Constanta a fost dat peste cap din cauza unui cortegiu funerar. Momentul a fost surprins de reporterii Kanal D.

Jelania a cuprins ca o molima tot bulevardul. Circulatia e paralizata, dar putin le pasa celor din cortegiu.

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In camionul acoperit de flori isi doarme somnul vesnic un barbat de 60 de ani. Era poreclit Priga, iar din respect pentru el si traditie apropiatii nu mai tin cont de reguli. 


Ultimul drum al decedatului a facut ca intreaga circulatie sa fie paralizata, chiar in fata sediului politiei rutiere. Zeci de masini fac parte din alai, iar altele sunt blocate in trafic, spre disperarea soferilor.


Nici macar masina de politie nu vrea sa intrerupa durerea familiei. Se strecoara prin coloana si se retrage, cel mai probabil, la sediu. 

Haosul s-a incheiat dupa ce camionul care-l transporta pe defunct a ajuns la biserica din cartier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI